Menu

Social
O, BRAD…ALTFEL!

V-ati plictisit de bradul clasic si ati vrea unul altfel? Va opuneti taierii brazilor si totusi va doriti sa aveti in casa o atmosfera de sarbatoare? Atunci trebuie sa mergeti prin magazinele, care comercializeaza, brazi deosebiti, realizati de cei care au o imaginatie bogata. O tanara, din Rm. Sarat, ofera brazi din lemn, impodobiti cu globuri, merisoare si ghinde, dar si brazi din muschi de padure, decorati cu macese.

Acesta este doar unul dintre brazii deosebiti realizati de Carmen Stanciu, o tanara, care detine o florarie in Rm. Sarat.  Ea si-a propus sa vina in sprijinul celor care vor sa aiba in casa un pom de Craciun altfel si a scos la vanzare brazi din lemn mai mari sau mai mici, dar si brazi facuti pe suport de mesteacan, din muschi de padure. Brazii din lemn, impodobiti cu globuri, merisoare si ghinde  atrag ca un magnet privirile trecatorilor. Acestia sunt incantati de ingeniozitatea tinerei, iar cei mai multi spun ca ar inlocui bradul clasic cu unul realizat manual. In floraria tinerei din Rm. Sarat se gasesc si coronite  si aranjamente vesele de Craciun . Cele mai multe sunt realizate pe suport de lemn, din flori, crengute de brad, globuri, lumanari, dar si rondele de mesteacan.

La Rm. Sarat, un brad din lemn costa intre 40 si 150 de lei, iar unul din muchi de padure 50 de lei. Aranjamentele de Craciun se vand la preturi cuprinse intre 25 si 100 de lei, in functie de marime, dar si de ornamentele care au fost folosite la realizarea lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>