Menu

Social
SEZONUL FRACTURILOR

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judetean Constanța a fost aglomerată. Și asta din cauza poleiului care s-a format pe străzi. Oamenii au alunecat și au ajuns la spital cu fracturi ale membrelor.

În doar două zile numărul pacienților,  care s-au prezentant la Unitatea de Primiri Urgențe,  a depăsit 30 de persoane, cu mult mai mult față de o zi normală. De vină a fost stratul de gheață de pe străzi.

Chiar dacă bătrânii sunt cei mai predispuși la acest gen de accidentări, medicii spun că au avut și cazuri în care pacienții aveau până în 40 de ani. Meteorologii spun ca temperaturile scăzute vor persista si vor face din zăpadă… gheață.

967 de pacienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale în intervalul 13–18 ianuarie 2017.  Dintre acestea, 355 de cazuri au fost înregistrate numai  în ultimele 24 ore. Din fericire, până acum, nu a fost înregistrat niciun deces din cauza hipotermiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>