Menu

Social
UN CADOU NEDORIT

Cadou nedorit inainte de Craciun, pentru doi braileni. Acestia s-au trezit cu autoturismele facute praf, dupa ce un individ baut a intrat cu masina in ele. Incidentul s-a intamplat in timp ce barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolice participa la o intrecere cu masini, alaturi de niste amici, iar politistii au descoperit ca acesta nu avea nici permis de conducere.

Totul s-a intamplat , intr-un cartier marginas din Braila, cand barbatul, de 26 de ani, baut bine, s-a luat la intrecere cu niste prieteni, cu masinile. In timp ce faceau liniute, tanarul, care era ametit de alcool, a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in alte 3 autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului. Unul dintre acestea a fost complet avariat. Barbatul este cu atat mai suparat, cu cat i-au fost distruse doua masini parcate in fata blocului.
Politistii sositi la fata locului l-au testat pe sofer cu etilotestul, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0,36 la mie alcool pur in aerul expirat. Nu mica le-a fost surpriza oamenilor legii, cand au descoperit ca tanarul nu detinea permis de conducere, iar bolidul de lux pe care tocmai si-l achizitionase avea numerele rosii expirate.
Din nefericire pentru proprietarii masinilor avariate, soferul baut nu avea nici asigurare RCA, asa incat ei vor fi nevoiti sa se adreseze instantei de judecata, pentru a obtine despagubirea daunelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>