Menu

Social
PROTEJATE DE GER

Fie ca stau in casa, fie ca stau in curte animalele de companie trebuie protejate de ger. Hainutele sunt un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca in sezonul rece, iar pentru a le feri de raceli, medicii veterinari spun ca trebuie sa le dam animalutelor vitamine pe toata perioada iernii.

Gerul din aceasta perioada provoaca neplaceri animalelor de companie, mai ales celor care ies din casa. Si asta pentru ca diferenta de temperatura din interior fata de cea de afara este uneori si de 20 de grade Celsius. Din acest motiv, prietenul necuvantator trebuie imbracat bine inainte de a fi scos la plimbare pentru a evita riscul imbolnavirii. Hainutele sunt variate, iar botoseii sunt accesoriu absolut necesar, fara de care labutele cainilor pot degera.

Si caini care sunt tinuti in curte trebuie protejati de ger, mai ales in timpul noptii. Temperaturile scazute afecteaza mai intens puii si animalele batrane, motiv pentru care acestia au nevoie de mai multa caldura. Medicii veterinari spun ca pentru a feri animalutele de afectiunile respiratorii, specifice sezonului rece, stapanii ar trebui sa le suplimenteze hrana cu vitamine in toata perioada iernii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>