Menu

Social
SCOS DE SUB URMARIRE PENALA

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost scos de sub urmărire penală de către DNA. El era cercetat într-un dosar pentru luare de mită şi instigare la fals intelectual, fiind suspectat că a primit 850 de euro de la o persoană, pentru a o ajuta să se se înscrie la Facultatea de Teologie.

IPS Teodosie a ţinut să precizeze că nici informaţiile apărute în presă şi nici dosarul de cercetare deschis pe numele său nu l-au deranjat şi nu intenţionează să se îndrepte împotriva celui care a scris articolul de la care a pornit ancheta. El a mai spus că informaţiile apărute în presă, care însoţeau imaginile filmate în anul 2009, erau tendenţioase, fiind vorba, de fapt, despre o donaţie, şi nu despre dare şi luare de mită.

Pe 12 septembrie, Directia Nationala Anticoruptie anunta ca arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care este si decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Univesitatea „Ovidius” Constanta, este acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual, fiind suspectat ca a primit 850 de euro de la o persoana, pentru a o ajuta sa se inscrie la Facultatea de Teologie.
Oficiali din DNA au declarat, astazi, ca in urma verificarilor facute in dosarul lui IPS Teodosie s-a dispus, recent, scoaterea acestuia de sub urmarire penala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>