Menu

Social
EVACUAȚI DE URGENȚĂ

Patruzeci de persoane, angajaţi ai unui supermarket din Ploieşti şi clienţi ai acestuia, au fost evacuate de urgenţă, ieri după-amiază,  după ce un autoturism a derapat, a rupt o ţeavă de gaze, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în care funcţionează magazinul au intrat gaze. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Pompierii prahoveni  ajunsi de urgenta la fata locului au instituit un perimetru de protecţie în care au interzis accesul până când reprezentanţii companiei care furnizează gaze naturale  au oprit alimentarea în zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae,  la momentul incidentului 20 de angajaţi şi 20 de clienţi ai magazinului,  situat în cartierul de vest din Ploieşti au fost evacuaţi de urgenţă. Un sofer care a derapat cu masina  a intrat si a rupt o ţeavă de alimentare cu gaze naturale, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în magazin se infiltrau gaze.

Din fericire, in urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>