Menu

Sport
DUEL BUZOIAN ÎN CUPA ROMÂNIEI

Cele două formaţii buzoiene din Liga a 2-a de futsal se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, într-o partidă contând pentru prima etapă a Cupei României. În campionat, într-o partidă disputată acum două luni, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 5-5.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ţintarul primei etape a Cupei României la futsal, sezonul 2016-2017. Criteriile geografice au făcut ca cele două reprezentante ale Buzăului în eşalonul secund, Fortius 2014 şi Luceafărul, să se dueleze între ele, într-o partidă programată sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Intrarea este liberă.

Este a doua dispută dintre Luceafărul și Fortius în mai puţin de două luni, precedentul duel avand loc la începutul lunii decembrie, în campionat, şi s-a încheiat nedecis, 5-5.

În campionatul Ligii a doua de futsal, după nouă etape, Lucefărul ocupă locul 4, în clasament, având 16 puncte, cu cinci mai puţin de plutonul fruntaş, iar Fortius se regăseşte pe poziţia a opta, cu zece puncte. Prima etapă a returului este programată pe 12 februarie, atunci când fotbaliștii de la Luceafărul se vor deplasa la Miercurea Ciuc, pentru confruntarea cu lidera seriei, Imperial WET. La aceeaşi dată, Fortius va evolua tot în deplasare, dar are o misiune considerată mai uşoară, pe terenul „lanternei roşii” Blue Angel Cristian Braşov.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>