Menu

Social
AVARIATE ÎN IMPACT

Accident violent  pe una dintre arterele principale ale muncipiului Braila. Două maşini s-au ciocnit violent şi trei persoane au ajuns la spital. Un şofer de 20 de ani ar fi încercat să evite o altă maşină şi a ajuns pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un brăilean de 46 de ani, care era cu soţia.

Trei persoane au ajuns la spital şi două maşini s-au făcut praf  vineri seara, la Braila.  Totul s-a intamplat din cauza unui şofer care susţine că a evitat o altă maşină şi a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit violent cu un autoturism care circula regulamentar si in care se aflau soferul si sotia acestuia.

În urma impactului puternic maşinile au fost avariate serios.  Toţi  trei pasageri au ajuns la spital,  dar sunt în afara oricărui pericol. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul iar  rezultatul a fost  negativ în ambele cazuri. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>