Menu

Social
CĂLDURĂ ÎN PIAȚĂ

Prefera sa plateasca in plus la caldura, decat sa le inghete marfa pe tarabe. Este cazul comerciantilor din piata de legume si fructe din Rm. Sarat, carora gerul nu le-a mai creat probleme in aceasta iarna. Daca in anii trecuti, acestia isi acopereau produsele cu ce aveau la indemana, pentru ca acestea sa nu inghete, acum spun ca nu au inregistrat deloc pierderi din cauza temperaturilor scazute.

In iernile trecute, comerciantii din piata de legume si fructe din Rm. Sarat au inregistrat deseori pierderi din cauza gerului. Pentru ca in piata agroalimentara era frig, o parte din marfa acestora se strica si ajungea la gunoi. Acum lucrurile s-au schimbat: aparatele de incalzire din piata furnizeaza suficienta caldura pentru ca produsele de pe tarabe sa nu inghete, iar comerciantii sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Asa se face ca pana in prezent acestia nu au inregistrat pierderi, in ciuda gerului.

Si clientii se declara multumiti de calitatea fructelor si legumelor de pe tarabe si recunosc ca acum, in perioada iernii, isi fac des cumparaturile din piata. In perioadele cu temperaturi scazute, comerciantii din piata agroalimentara din Rm. Sarat platesc o suma modica pentru taraba pe care o detin, pentru a beneficia de mai multa caldura decat de obicei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>