Menu

Social
TRENUL UNIRII

Trenul Unirii, tras de o locomotivă tricoloră, a plecat astazi dimineaţă din Bucuresti spre Iaşi. La ora 7.30, garnitura a ajuns si in Gara Buzău. Un grup de biciclişti s-a urcat in tren pentru  a ajunge la Iaşi si a se prinde in Hora Unirii.

Trenul Unirii  a plecat la ora 5:50 din Gara de Nord către Iași, remorcat de o locomotivă tricoloră. Trenul a oprit in mai multe statii, iar la ora 7.30 a ajuns in Gara Buzău. Angajatii CFR au sarbatorit, astfel, 158 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Multi buzoieni au venit dimineata in Gara ca sa vada garnitura Tricolora.

Trenul a avut ca pasageri si un grup de bicicliști care au vrut sa ajunga la Iași pentru a se prinde in Hora Unirii. Totodata ei au vrut sa transmita că trenul, ca și bicicleta, este un mijloc de transport prietenos cu mediul. Trenul Unirii se va întoarce in Bucuresti, tot astazi, in jurul orei 23:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>