Menu

Social
CARBONIZAT ÎN INCENDIU

Sfarsit tragic pentru un barbat din localitatea constanteana Medgidia. Trupul lui a fost gasit carbonizat, dupa ce locuinta in care  traia a luat foc. Vecinii au fost cei care  au sunat la 112 insa din pacate interventia pompierilor a fost tardiva pentru barbat. Nici din locuinta nu a mai ramas mare lucru. Pompierii incearca acum sa afle de la ce a pornit incendiul.

Barbatul in varsta de 64 de ani traia de pe o zi pe alta. Din cersit si din ce mai castiga cantand cu chitara prin localurile din orasul Murfatlar. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate insa la un moment dat vecinii au observat ca locuinta este cuprinsa de flacari. Au sunat imediat la 112.

Incendiul a fost lichidat dupa aproape o ora. Abia cand au reusit sa intre in casa, pompierii au gasit trupul neinsufletit al barbatului. Din pacate,  nu au mai putut face nimic pentru el. Cercetarile au fost preluate de politisti. Pompierii cred ca focul a izbucnit  din cauza sobei care era defecta,  insa iau in calcul si varianta ca barbatul sa fi adormit cu tigara aprinsa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>