Menu

Social
HORA PE GHEAȚĂ

Unirea Principatelor Romane a fost sarbatorita astazi intr-un mod inedit la Rm. Sarat! Zeci de tineri si copiii au facut Hora Unirii pe gheata, la patinoar. Si cetatenii din comuna buzoiana Podgoria au sarbatorit Mica Unire in fata Primariei. Mai intai s-au prins in hora, apoi au gustat din traditionala fasole cu ciolan si s-au incalzit cu vin fiert.

Toti cei care au venit astazi, in jurul pranzului, la patinoarul din Rm. Sarat cu stegulete tricolore au primit patine gratuit si au avut acces liber pe gheata. Zeci de tineri si copiii au profitat de aceasta ocazie si au venit sa sarbatoreasca Unirea Principatelor Romane. Ei s-au prins intr-o hora mare pe gheata, eveniment organizat in premiera la Rm. Sarat.

Cei care nu s-au prins in hora i-au privit cu admiratie pe cei care au dansat pe gheata.

Autoritatile au fost incantate de numarul mare de cetateni care au raspuns invitatiei de a veni la patinoar pentru ,,a da mana cu mana,,. Unirea Principatelor Romane a fost sarbatorita si in localitatea buzoiana Podgoria. Zeci de cetateni au venit in fata Primariei pentru a se bucura de programul artistic sustinut de elevi dar si de surprizele pregatite de autoritati. Toti participantii, printre care si membrii ai Ligii Culturale a Uniunii Romanilor de Pretutindeni au primit stegulete tricolore si diplome de participare la eveniment.

Evenimentele dedicate sarbatorii de astazi s-au incheiat la Podgoria cu o Hora Mare . Toti cei prezenti au gustat apoi din traditionala fasole cu ciolan si s-au incalzit cu vin fiert.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>