Menu

Social
O TONA DE ARTIFICII CONFISCATE

Captura impresionanta de petarde si artificii la Constanta. Politistii au reusit sa destructureze o retea care fura articolele pirotehnice din Port si apoi le vindea in multe locatii din oras si judet. La perchezitii au fost gasite peste o tona de petarde.

Surse apropiate anchetei spun ca au fost facute mai multe razii in localitatile Medgidia, Techirghiol, Cerchezu si Constanta. Membrii retelei au dat spargerea la containerele sosite in port, in urma cu o luna, si acum scoteau produsele pirotehnice pe piata. In urma perchezitiilor au fost gasite 850 kilograme de petarde si artificii ascunse in casa unui barbat. Alte 200 kilograme erau raspandite in mai multe locatii din Medgidia.

Cele zece persoane implicate in ancheta sunt acum cercetate penal pentru detinere ilegala de articole pirotehnice, furt calificat si vanzare fara drept de materii explozive.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>