Menu

Social
DE PAZĂ LA BISERICĂ

Hotii fara frica de Dumnezeu au spart  zilele trecute, patru biserici din Constanta.  Talharii au furat banii din cutia milei si dusi au fost. Imediat, mai marii din Politie au decis sa puna cate un agent, ca sa stea de paza in fiecare lacas de cult din oras, pe timpul noptii. Speriati sa ramana singuri pe intuneric langa altar, oamenii legii s-au plans liderilor de sindicat si au cerut sa fie lasati in grup de doi, ca sa treaca peste noapte mai usor.

Femeia care vinde lumanari in aceasta biserica ne marturiseste ca hotii au pus la pamant usa lacasului de cult. Talharii au intrat cu forta in patru biserici. Spargerile au fost date vineri si sambata, la adapostul intunericului. Peste tot au operat la fel: au spart usa bisericii si au furat toti banii din cutia milei. Din acel moment, politistii  au dat alarma si au trimis cate un agent sa stea de paza la fiecare lacas de cult.  Ordinele nu se discuta, asa ca oamenii legii s-au trezit ca trebuie sa faca tura de noapte, singuri, pe intuneric, in biserica.

Constantenii sunt de partea politistilor si spun ca nu inteleg de  ce agentii nu sunt lasati sa patruleze pe strazi. Preotii spun ca nu ei au cerut ajutor de la Politie si ca ar fi fost rugati sa-i lase pe agenti sa stea peste noapte in biserici. In tot scandalul, sefii IPJ Constanta pastreaza sfanta taina. Acestia au refuzat sa emita un punct de vedere pana in acest moment.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>