Menu

Sport
PRIMUL AMICAL

Infrangere pentru Olimpia Rm. Sarat in primul amical al iernii. Formatia ramniceana, care activeaza in Liga a III-a, a fost invinsa cu scorul 3-1, de Vointa Lanurile, echipa din Liga a IV-a. Desi au jucat pe un teren inghetat, galben-albastrii au dominat partida si au avut numeroase ocazii, insa nu au reusit sa trimita balonul in poarta. Singurul gol al ramnicenilor a fost inscris de Draghici in minutul 15.

La o saptamana după ce și-a reluat pregătirea în vederea returului acestui sezon, Olimpia Rm. Sărat a disputat deja prima partida de verificare. Ieri, formatia ramniceana a intalnit echipa de Liga a IV-a Buzău, Voința Lanurile. Partida s-a disputat pe Terenul II din incinta Stadionului „OLIMPIA”, in conditii nu tocmai bune de joc. Terenul inghetat le-a creat probleme jucatorilor, insa in ciuda acestora ramnicenii au dominat partida. Acestia au avut ocazii de gol prin Balan, care din pozitie de unu la unu cu portarul a trimis mingea pe langa poarta, de doua ori. Tuca a ratat si el o ocazie, sutul lui Roman a fost scos de portar, iar Draghici a trimis mingea in bara. Singurul gol al ramnicenilor a fost inscris de Balan, in minutul 15, in timp ce oaspetii au inscris de trei ori. Scorul final al partidei a fost de 3-1 pentru Vointa Lanurile.

Urmatoarele amicale pentru Olimpia Rm. Sarat sunt programate sambata cu  Vointa Lanurile si Avantul Valea Marului. Fiecare echipa va juca cu fiecare cate 45 minute, prima partida fiind programata de la ora 11.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>