Menu

Sport
VICTORIE FARA EMOTII

Victorie lejera pentru gruparea masculină Handbal Club Buzău în cadrul etapei cu numărul 15 a Diviziei A la handbal masculin. Formația buzoiană a câștigat cu scorul de 33-23 confruntarea din deplasare cu CSU Târgoviște. Elevii lui Bogdan Constantin au încheiat turul Diviziei A pe locul 7 în serie.

Sâmbătă, s-a tras cortina peste liga secundă de handbal masculin. Printre ultimele meciuri programate în ultima etapă a turului de campionat s-a aflat şi cel dintre CSU Târgovişte şi HC Buzău, la sfârşitul căruia echipa vizitatoare s-a impus cu scorul de 33-23. După o primă repriză echilibrată, terminată cu scorul de 14-14, pe parcursul căreia antrenorul de la HC Buzău a folosit doar „banca de rezerve”, buzoienii s-au dezlănţuit în actul secund. Victoria din week-end a venit cum nu se poate mai bine, în condițiile în care formația buzoiană venea după două înfrângeri în etapele precedente. Finalul turului Ligii a doua găsește trupa lui Bogdan Constantin pe locul 7, cu 21 de puncte acumulate.

Tot în week-end, etapa a 15-a mai avut în program, în seria Est, următoarele partide: CS Ştiinţa Bacău II – HC Argeş Piteşti 32-37, CSM Focşani – Politehnica Iaşi 24-23, CSU Suceava II – Teleorman Alexandria 30-33 şi LPS Piatra Neamţ – CSM Ploieşti 24-36. Returul Diviziei A la handbal masculin se va relua în data de 14 februarie, atunci când gruparea buzoiană va întâlni cea mai slabă echipă din serie, CS Vicov Bucovina.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>