Menu

Social
PARCHEAZĂ DACĂ AI UNDE!

Să găsești un loc de parcare în zona spitalului din Constanța este o adevărată piatră de încercare pentru șoferi. Aglomerația din trafic este urmată de nervi întinși în căutarea unui loc unde aceștia să își poată lăsa mașina. O parcare există în zonă, dar se pare că nu face față. Și, cu toate acestea, în interiorul parcării, sunt câteva locuri rezervate Primăriei, care, culmea, niciodată nu sunt folosite.

Zi de zi, șoferii care au treabă în zona spitalului se lovesc de aceeași problemă… lipsa locurilor de parcare. Deși în zonă a fost construită o parcare pe trei nivele cu peste 200 de locuri, aceasta nu face față. Criza locurilor de parcare din zonă părea a fi rezolvată în 2012, atunci când aceasta a fost contruită. Astăzi,  in 2017, problemele par să fi revenit.

Din cele 265 de locuri din parcare trei dintre ele sunt mereu libere, însă nu pot fi folosite. Deși timpul maxim alocat pentru ocuparea unui loc de parcare în parcarea verde este de 4 ore, cu siguranță, mulți dintre cei care locuiesc în zonă preferă să își lase aici mașinile, și nu în fața blocului unde ar fi nevoiți să își deszăpezească locul de parcare. Din cauza lipsei de locuri, unii șoferi parchează pe locurile destinate persoanelor cu dezabilități.

Chiar dacă parcarea este dotată cu un panou prin care șoferii să fie atenționați cu privire la numărul de locuri disponibile acesta nu funcționează.

Probabil că singura soluție pentru șoferi este să plece de acasă cu mai mult timp înainte pentru a putea “vâna” un loc de parcare, să se înarmeze cu multă răbdare sau să folosească mijlocul de transport în comun.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>