Menu

Social
PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI

Perchezitii ample, ieri, la 10 adrese din judetele Buzau si Galati. Descinderile au vizat un grup de indivizi suspectati de trafic de droguri. Reţeaua era formată din 9 tineri care vindeau plicuri cu etnobotanice pe raza municipiului Buzău. În urma descinderilor, au fost ridicate 100 de plicuri şi 55 de g. de substanţe cu efect psihoactiv, de origine vegetală, precum şi telefoane mobile. 

O amplă operaţiune a poliţiştilor, jandarmilor şi procurorilor DIICOT Buzau, a avut loc ieri în județele Buzău și Galați, la o grupare care comercializa substanţele cu efect psihoactiv, ce se afla in vizorul procurorilor DIICOT din toamna anului trecut. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 de plicuri şi 55 de g. de substanţe cu efect psihoactiv, de origine vegetală, precum şi telefoane mobile.

Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2017, liderii grupării infracţionale, un bărbat, de 21 de ani şi alţi doi, în vârstă de 20 ani, ar fi achiziţionat substanţele interzise din Galaţi. Periodic, produsele erau transportate în municipiul Buzău, cu sprijinul altor trei persoane, contra unor sume de bani. Ulterior, cu sprijinul altor 3 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, drogurile erau porţionate şi apoi comercializate în oraşul Buzău. Cei 9 membri ai grupării au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, la sediul DIICOT Buzău, urmând să fie citaţi şi aproape 60 de martori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>