Menu

Social
SPULBERAT DE O MAȘINĂ

Imagini socante au fost surprinse seara trecuta intr-o intersectie din Medgidia. Un barbat a fost spulberat de un autoturism al carui sofer nu l-a observat la timp si nu a mai putut sa-l evite in ciuda faptului ca incercat sa franeze. Omul a murit pe loc. Martorii spun ca barbatul ar fi avut o sansa, daca soferul nu ar fi avut viteza foarte mare. Politistii ancheteaza acum circumstantele tragediei.

Nenorocirea s-a produs in centrul orasului, dupa lasarea intunericului. Soferul masinii, un tanar de doar 19 ani, sustine ca l-a vazut prea tarziu pe barbatul care a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis. Martorii spun insa ca tragedia ar fi putut fi evitata daca soferul nu avea viteza. Cand au sosit medici, barbatul era deja decedat.

La aflarea teribilei vesti, atat mamei soferului cat si sotiei victimei li s-a facut rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistii au declansat o ancheta si au intocmit un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa. Oamenii legii vor incerca sa stabileasca cu exactitate cauzele tragediei,  dar si daca soferul are si el partea lui de vina.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>