Menu

Social
ANTRENAMENT PENTRU REALITATE

Panica in sediul Finantelor Publice din Braila. Doi barbati au atacat o angajata a institutiei, chiar in cladire, fiind necesara interventia fortelor de jandarmerie. Din fericire,  nimeni nu a fost ranit in incident, pentru ca a fost vorba doar despre un  exercitiu  de antrenament al jandarmilor.

Actiunea janfarmilor braileni a avut drept scop gestionarea  unor potentiale situatii de risc.  Astfel, exerciţiile au avut loc la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Brăila, dar şi la Serviciul Fiscal Orăşenesc Făurei, Ianca şi Însurăţei. Potrivit  scenariului, doi bărbaţi, nemulţumiţi de plata unei taxe, solicită primirea în audienţă, însă, pe un hol al instituţiei, o agresează pe angajata care-i conducea în camera special amenajată în acest sens. Se apasa butonul de panică, iar grupa de intervenţie intra in actiune şi imobilizează persoanele în cauză, care sunt conduse la sediul inspectoratului, în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmii brăileni au trecut cu brio de provocarea unei acţiuni de intervenţie şi imobilizare a unor indivizi, care, prin acţiunea lor, pot pune în pericol siguranţa unor persoane sau pot degenera şi periclita siguranţa obiectivului păzit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>