Menu

Social
TREN DERAIAT

Un accident feroviar, produs noaptea trecută, la ieșirea din Gara de Sud Ploiești, se putea sfârși tragic. O garnitură de tren a deraiat, iar vagoanele au sărit de pe linii și au acroșat doi stâlpi de înaltă tensiune pe care i-au rupt. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Astăzi, traficul feroviar de călători a fost perturbat, până cand angajații CFR au reușit să repună garnitura pe linii.

Incidentul s-a petrecut după ora 2, noaptea trecută. Garnitura de tren, formată din 44 de vagoane cisternă, trebuia să ajungă la Brașov. Trenul a ieșit din zona peronului Gării de Sud din Ploiești, însă nu a mai mers decât câteva zeci de metri. Un arc de susținere s-a rupt, iar vagonul la care s-a produs avaria, a sărit de pe șine și a mai tras după el alte doă vagoane. Doi stâlpi de înaltă tensiune care susțin firele de înaltă tensiune, au fost retezați. Numai norocul a făcut ca nimeni să nu fie în zonă.
Vagoanele cisternă erau goale în momentul producerii accidentului feroviar. Conducerea CFR a declanșat o anchetă pentru a se stabili care au fost cauzele care au condus la deraierea trenului.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>