Menu

Social
ACCIDENT STUPID

Faza desprinsa parca dintr-un film de comedie, la Braila. Un barbat care mergea neatent pe strada a intrat, pur si simplu, intr-o masina care trecea pe langa el si a fost aruncat pe carosabil. Incidentul, de-a dreptul stupid, a fost inregistrat pe camerele de supraveghere din zona.

Accidentul s-a petrecut intr-un cartier marginas al Brailei, pe o strada putin circulata. Un barbat care circula pe marginea drumului s-a decis sa treverseze strada exact in momentul in care se apropia de el o masina. Soferul nu a mai avut timp sa reactioneze si s-a trezit pur si simplu cu pietonul, pe parbrizul masinii sale. In urma impactului, barbatul a aterizat pe carosabil.. Imaginile suprinse pe camerele video din zona, din care se vede clar cum pietonul a intrat in masina, i-au stupefiat pe politistii de la Serviciul Rutier.
Victima s-a ales cu mai multe traumatisme si a fost transportata la spital, unde a primit ingrijiri medicale. Verificarea cu etilotestul a aratat ca nici soferul, nici pietonul nu consumasera bauturi alcoolice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>