Menu

Social
ȘANTAJATĂ DE AMANT

Naivitatea se plătește! A simțit-o pe propria piele o tânără de 17 ani, din localitatea buzoiană Cozieni. Fata a fost șantajată de către iubitul dintr-o comună învecinată, cunoscut pe o rețea de socializare. Bărbatul i-a cerut fetei o sumă de bani pentru a nu trimite familiei partidele de sex dintre cei doi  filmate cu telefonul mobil. Pe fir au intrat polițiștii, care au organizat un flagrant. Bărbatul se află acum în arestul Politiei Buzău și este cercetat pentru infracțiunea de șantaj.

Pentru o tânără de 17 ani din comuna buzoiană Cozieni, ultimele luni au fost un adevărat calvar. Iubitul pe care îl cunoscuse pe Facebook o amenița pe fată că va trimite familiei sale clipuri și fotografii cu cei doi în timp ce întrețineau relații sexuale. Polițiștii au aflat de la fată despre faptul că este șantajată de bărbat. Luni, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au organizat un flagrant iar bărbatul a căzut în capcana oamenilor legii.

Cu această ocazie, minora a aflat că iubitul șantajist era însurat. Tot ieri, în urma unei percheziţii la domiciliul bărbatului au fost identificate mai multe materiale video cu valoare probatorie şi a fost ridicat un laptop în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>