Menu

Social
VOR SUFLU NOU

Porți închise pentru traseiștii care au părăsit partidul! Este mesajul clar adresat de liderii PNL Buzău primarilor care au plecat la PSD, profitând de Ordonanța privind migrația aleșilor locali, declarată între timp neconstituțională. Cei doi co-președinți ai PNL Buzău spun că vor un suflu nou în partid, în acest sens făcând un apel către tinerii cu inițiativă din Buzău să intre în familia liberalilor.

Ordonanața privind migrația aleșilor locali a avut efectele cele mai puternice în județul Buzău. În cele 45 de zile cât a fost în vigoare actul normativ, nu mai puțin de 25 de primari PNL și PDL au trecut în PSD, alături de fostul presedinte al Consiliului Judetean, Cristi Bîgiu. Săptămâna trecută, „Ordonanța lui Dragnea” a fost declarată neconstițională, însă liderii buzoieni ai noului PNL nici nu concep să îi primească înapoi pe aleșii „migratori”. Deputatul Cezar Preda speră totuși că PNL va reusi sa recupereze mandatele de consilieri locali. Liderii noului PNL Buzău sunt de părere că este nevoie de o schimbare a lumii politice buzoiene. În acest sens, Cezar Preda face un apel către tinerii capabili să intre în rândurile partidului.

Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal l-a reconfirmat, in weekend, pe deputatul Cezar Preda ca lider al PDL Buzău, postură din care devine, implicit, co-președinte al organizației județene a noului Partid Național Liberal, alături de Cristi Romanescu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>