Menu

Social
AU DERAPAT ÎN ȘANȚ

Dezastru pe DN2B, drumul national care leaga Braila de Buzau. Din cauza poleiului care s-a depus pe sosea, nu mai putin de 5 masini au ajuns in sant, dupa ce soferii nu au mai reusit sa le mentina pe drum.  In aceste conditii, politia ii atentioneaza pe soferii care tranziteaza zona sa circule cu atentie.

Nu mai putin de 5 vehicule au ajuns in sant noaptea trecuta, dupa ce DN2B a fost acoperit de o pelicula de polei. Toate cele 5 vehicule au derapat intre localitatile Mircea Voda si Filipesti, in interval de aproximativ o ora, din simplul motiv ca, desi mai multe sararite patrulau in zona, nu dadeau cu nicio substanta antiderapanta.

Soferii care veneau dinspre Buzau catre Braila au povestit ca, din cauza poleiului, un drum de 40 de minute au reusit sa il faca  in 3 – 4 ore.

Printre vehiculele iesite in décor s-a numarat si o duba care s-a rostogolit de mai multe ori, aterizand pe plafoniera. Din fericire, soferul si pasagerul din dreapta au scapat doar cu cateva zgarieturi, insa soferii aflati in trafic au sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri si SMURD.

Revoltati soferii au acuzat CNADNR ca nu au dat cu nimic pe drum si s-au certat cu soferii de pe sararite. Intr-un final, dupa ce in zona au aparut si  jurnalisti, sararitele au inceput sa imprastie substante antiderapante pe carosabil.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>