Menu

Social
DIN NOU LA ȘCOALĂ!

Daca pentru un copil normal scoala este ceva firesc, pentru o adolescenta din judetul Buzau, prezenta la ore a fost o adevarata aventura. Provenita dintr-o familie cu nenumarate probleme si cu un trai mai mult decat modest, fata de 15 ani a abandonat scoala. Si-a parasit parintii si s-a refugiat la bunica ei, care o creste si acum asa cum poate. Fata si-a dorit sa mearga din nou la scoala iar de curand visul i s-a indeplinit. In cadrul campaniei “ INVAȚĂ SĂ DĂRUIEȘTI”, jurnalistii Grup Media TVSat au facut mai multe demersuri pentru ca adolescenta sa mearga din nou la scoala, alaturi de alti copii de varsta ei.      

Carmen, asa cum o striga bunica si colegii ei, n-a avut o viata prea usoara. Parintii ei, saraci si cu destule probleme, nu au incurajat-o niciodata sa mearga la scoala, ci sa munceasca de la o varsta frageda. Acesta a fost si motivul pentru care fata de 15 ani a abandonat scoala anul trecut. Mai mult, numeroasele necazuri din familie au facut-o sa-si paraseasca familia si sa se refugieze in casa bunicii.

Carmen si-a dorit insa tot timpul sa mearga din nou la scoala, printre copii de varsta ei. Este si motivul pentru care, in cadrul campaniei “ INVAȚĂ SĂ DĂRUIEȘTI”, jurnalistii Grup Media TVSat au facut numeroase demersuri pentru ca adolescenta sa mearga din nou la scoala, iar visul i s-a indeplinit de curand. Fata este acum in culmea fericirii. Colegii si profesorii Scolii din Izvorul Dulce, comuna Merei au primit-o cu bratele deschise,  dispusi sa o ajute sa recupereze materia pierduta.

Chiar daca a pierdut multe ore de curs, dascalii Scolii din Izvorul Dulce sunt multumiti de Carmen. Ei spera ca adolescenta va asimila informatiile din urma extrem de repede. Si bunica adolescentei este fericita pentru ca fata este din nou la scoala. Ea este cea care o ajuta pe Carmen la teme, cea care are grija de ea dar si cea care ii da sfaturi de bine. Bunica a fost si cea care a insistat ca nepoata ei sa sa isi continuie studiile pentru a putea urma o scoala profesionala.

Jurnalistii Grup Media TV Sat au ajuns ieri la Izvorul Dulce pentru a-i mai face adolescentei o surpriza. Din donatiile angajatilor grupului de presa, o echipa de reporteri i-a umplut fetei camera de haine, incaltaminte si rechizite. Extrem de emotionata, Carmen a marturisit ca nu a primit atatea cadouri niciodata. Carmen a promis ca nu va uita niciodata sprijinul primit din partea Grup Media TV Sat si ca va incerca sa raplateasca increderea ce i-a fost acordata cu note cat mai mari la scoala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>