Menu

Administrativ
ECONOMIE CU ILUMINATUL PUBLIC

Ieri s-a dat startul modernizarii iluminatului public din municipiul Braila, prin montarea primelor corpuri de iluminat cu LED. Practic, in urmatorii 2 ani, toate corpurile de iluminat stradal din oras vor fi inlocuite, contravalorea proiectului ridicandu-se la peste 3 milioane de euro. Prin montarea acestor noi corpuri se preconizeaza o reducere a consumului si a facturii cu 40%.

Ieri au fost montate primele 40 de corpuri de iluminat cu LED din municipiul Braila, in cadrul unui proiect amplu ce se va derula in urmatorii doi ani. Primele zone din oras in care vor fi inlocuite becurile vechi cu cele cu LED vor fi cartierele de blocuri si arterele principale.

Firma care se va ocupa de inlocuirea corpurilor de iluminat stradal este aceeasi care manageriaza intreg sistemul de iluminat public din oras, si care, la sfarsitul anului trecut a castigat licitatia organizata de municipalitate. Pentru ca astazi si maine Braila este sub cod galben de polei si ninsoare, montarea noilor corpuri de iluminat a fost suspendata, urmand a se relua imediat ce vremea o va permite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>