Menu

Social
FREEZING RAIN

Ploaia inghetata a dat mari batai de cap si soferilor buzoieni. Inca de dimineata, cei care au plecat cu masinile la serviciu, au pierdut zeci de minute pentru a-si curata parbrizele de gheata. La Rm. Sarat, muncitorii de la Administratie Domeniului Public au imprastiat nisip pe principalele artere, insa chiar si asa soferii au circulat cu prudenta. “Freezing rain” i-a impresionat pe cetatenii din Buzau care spun ca de ani de zile nu au mai vazut un asa fenomen.

In judetul Buzau, ploaia inghetata a inceput sa cada inca de azi-noapte. Asa se face ca la primele ore ale diminetii, in municipiul resedinta de judet putine persoane s-au incumetat sa iasa din case. Freezing rain i-a impresionat pe cetatenii, care spun ca de ani de zile nu au mai vazut un asa fenomen.

De dimineata, masinile au fost  pline de gheata, iar cei care au vrut sa plece la drum au pierdut minute in sir pentru a-si curata parbrizele. La Rm. Sarat, muncitorii de la Administratie Domeniului Public au imprastiat nisip pe principalele artere, insa chiar si asa soferii au circulat cu prudenta.

Nici pentru pietoni nu a fost usor sa circule pe trotuarele pline cu gheata. La Rm. Sarat, dupa-amiaza, ploaia inghetata s-a transformat treptat in ninsoare. A nins cu fulgi mari si desi, ca in povesti, asa cum nu s-a mai intamplat iarna aceasta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>