Menu

Social
GALA SPORTULUI RAMNICEAN

Sute de sportivi din Rm. Sarat au fost premiati seara trecuta la Gala Sportului Ramnicean. Acestia au participat la o parada si au facut demonstratii in fata parintilor si a autoritatilor. Pentru performantele deosebite obtinute in acest an, sportivii au primit diplome de merit, dar si pachete cu dulciuri si fructe.

Cea de-a patra editie a Galei Sportului Ramnicean a inceput cu o parada la care au participat aproximativ 600 de sportivi si antrenori ai Clubului Sportiv Municipal. Rand pe rand, sportivii au facut mici demonstratii in fata parintilor si a autoritatilor care au venit sa ii felicite pentru performantele deosebite obtinute in acest an. Antrenorii s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute de elevii lor in acest an. Acestia spera ca si in 2015, cu multa munca, sa realizeze toate obiectivele propuse.

In cadrul galei, sportivii legitimati la CSM Rm Sarat, dar si antrenorii lor, au primit din partea autoritatilor diplome de merit. Si pentru ca se apropie Craciunul copiii au primit din partea Mosului si pachete cu dulciuri si fructe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>