Menu

Social
NECAZURI DE LA POLEI

Ploaia inghetata a trimis zeci de pacienti la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Buzău. Este vorba despre persoane cu fracturi la mâini sau picioare, care au căzut pe gheaţă. Numai, în ultimele 24 de ore, la spital au ajuns 30 de persoane, 4 dintre acestea necesitând internarea.

Ploaia inghetata si poleiul asternut pe trotuare si strazi a umplut Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Numai în ultimele 24 de ore, medicii ortopezi au avut de tratat  30 de pacienţi cu fracturi la nivelul mâinilor sau picioarelor.

Împinși de dureri puternice, pacienții au ajuns de urgență la spital. Multi n-au scăpat nici de ghips. Unii pacienți dau vina pe autoritățile locale pentru că n-au intervenit la timp șI au lăsat trotuarele șI străzile  necurățate de gheață si zapada.

Specialiştii recomandă vârstnicilor să fie foarte atenţi cand se deplaseaza prin locurile necurăţate de zăpadă şi polei. Fracturile la vârste înaintate se vindecă mult mai greu şi pot avea consecinţe grave. Necazurile provocate de iarna ne vor da batai de cap si in perioada urmatoare. Meteorologii anunta pentru cel puțin 5 zile un ger cumplit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>