Menu

Social
PÂINEA, AURUL SĂRACILOR

Oamenii nevoiaşi din Palazu Mare, un cartier situat în afara oraşului Constanţa, au un ajutor zilnic din partea Bisericii. O ladă de lemn montată la gardul lăcaşului de cult este umplută în permanenţă cu pâine, din care cei care au nevoie se pot alimenta fără niciun ban.  Pe muchia cutiei scrie cu litere de-o schioapa : „Cei care au să ajute pe cei care nu au“.

Iniţiativa donaţiei în pâine aparţine preoţilor de la Biserica Sfântul Gheorghe, care doresc astfel să se asigure că niciun enoriaş din parohie nu suferă de foame. Preotul Gheorghe Nadoleanu umple sacose intregi cu paine si aprovizioneaza neincetat lada care face un mic miracol- astampara foamea oamenilor.

Parintele face un apel catre toti credinciosii sa vina si sa doneze o paine pentru cei saraci,  care fac coada la cutia de lemn. Lada de lemn a bisericii este în permanenţă plină, cu pâine care este oferită nu doar de biserică. Cei care-şi pot cumpăra mai mult de o pâine donează cel puţin o pâine semenilor devaforizaţi de soartă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>