Menu

Social
MAI BINE TAXA…

Decat sa primeasca amenzi, mai bine platesc o taxa. Asta si-au spus soferii autovehiculelor de mare tonaj, care traverseaza tronsonul bulevardul Eroilor – Soseaua Puiesti, din Rm. Sarat. Cum circulatia in zona este restrictionata,  conducatorii de autovehicule cu gabarit depasit prefera sa achite taxa de 50 de lei pe zi, decat sa fie sanctionati. Asa se face ca incasarile din 2016 au ajuns la suma de 50.000 de lei.

Accesul autovehiculelor cu un gabarit de peste 16 tone a fost restrictionat pe tronsonul bulevardul Eroilor – Soseaua Puiesti, din Rm. Sarat, inca din 2011, printr-o hotarare de consiliu local. Asa se face ca soferii autovehiculelor de mare tonaj trebuie sa plateasca o taxa de 50 de lei pe zi pentru a putea circula prin zona. De la un an la altul, tot mai multi conducatori auto prefera sa achite taxa, decat sa fie amendati de politistii locali. Dovada incasarile din 2016, care au ajuns la 50.000 de lei.

Si conducatorii auto care circula prin oras cu autovehicule de mare tonaj trebuie sa fie atenti la indicatoarele care interzic accesul acestora pe anumite strazi. Soferii care refuza sa plateasca taxa speciala care le permite sa circule cu autovehicule de mare tonaj in diferite zone ale municpiului Rm. Sarat sunt sanctionati atat cu 2 puncte de penalizare la permisul de conducere, cat si cu 2-3 puncte de amenda.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>