Menu

Social
PETREC SĂRBĂTORILE ACASĂ

Cu puține excepții, liderii buzoieni ai celor mai importante partide politice își vor petrece Sărbătorile de iarnă acasă, în mijlocul familiei. De Crăciun, mai toți liderii de partide vor sărbători în Buzău, în timp ce de Revelion, unii dintre aleși au preferat să meargă în alte zone ale țării.

Co-președinții PNL Buzău, Cezar Preda și Cristinel Romanescu, vor petrece cea mai mare perioadă a sărbătorilor de iarnă acasă, în sânul familiei. De Revelion, Preda spune că va pleca alături de soție la Oradea, unde va sărbători trecerea în noul an alături de niște prieteni de familie. De asemenea, râmniceanul Raul Florescu, vicepreședintele PNL Buzău, va petrece Revelionul la Suceava.

Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a declarat, în urmă cu o săptămână, că va petrece atât Crăciunul, cât și Anul Nou, acasă, în familie. Deși meteorologii nu au anunțat ninsori în următoarele zile, edilul Buzăului mărturisește că nu vrea să plece din oraș, pentru a gestiona de la fața locului eventualele probleme ce ar putea fi cauzate de căderile de zăpadă.

Un alt lider politic din județul Buzău, Cristinel Bîgiu, își va petrece Sărbătorile de Iarnă în arestul Poliției Capitalei. Președintele suspendat al Consiliului Județean Buzău a fost reținut de procurori, chiar în ziua de Moș Nicolae, sub acuzația de luare de mită, împreună cu finul său, liberalul Florin Colgiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>