Menu

Social
IMPACT ÎN INTERSECȚIE

Un autobuz si o ambulanta s-au ciocnit astazi intr-o intersectie din Braila, din cauza neacordarii de prioritate de catre soferul care se afla la volanul autobuzului. In urma impactului nu au rezultat victime insa soferul vinovat a ramas fara permis si a  primit si o amneda contraventionala.

Cele două autovehicule s-au ciocnit  în apropiere de intersecţia şoseaua Buzăului cu Centura oraşului. Soferul autobuzului, care nu avea niciun pasager nu a acordat prioritate ambulantei care transporta un pacient  la spital si avea si semnalele acustice si vizuale in functiune.

Din impact nu au rezultat victime, iar pacientul din ambulanta a  fost preluat de o altă autosanitară şi dus în siguranţă la spital. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări, iar ambulanţa a fost preluată de o maşină de tractare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>