Menu

Social
A 13-A SEARĂ DE PROTESTE

Si la Constanţa au continuat protestele: sute de oameni au luat parte la manifestaţia de aseara, in orasul de la malul marii. După zile în şir în care au fost mii de oameni în stradă, numărul demonstranţilor s-a redus, dar protestatarii nu renunţă la manifestaţie în ciuda gerului pătrunzător.

Ca în fiecare seară, constănţenii s-au adunat pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa manifestând împotriva Guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu, dar mai ales împotriva lui Liviu Dragnea, liderul partidului de guvernământ. Protestatarii au plecat în marş, pe vechiul traseu: Bulevardul Ferdinand – Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu – sediul PSD de la Trocadero si inapoi la Prefectură.

Au fost 700 de oameni in coloana de manifestanti. Printre ei si un cetatean olandez. A fost a 13-a zi de proteste si la Constanta iar manifestantii au promis ca vor iesi in strada si diseara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>