Menu

Social
E VREMEA COZONACILOR

In locuintele ploiestenilor nu prea mai miroase a cozonaci in preajma Craciunului. Nu mai e timp pentru pregatirea lor, asa ca toate gospodinele prefera sa-i cumpere gata facuti. Asta spre bucuria cofetarilor, care au comenzi pe banda rulanta in aceste zile. Intr-o brutarie din Urlati, patiserii fac cozonaci ca pe vremea bunicii, asa ca nu duc lipsa de clienti.

Angajații unei brutării din Urlați, Prahova nu mai au timp nici să respire. În această perioadă sunt asaltați de comenzi pentru cozonaci. Zilnic, sute de preparate de acest fel, care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun, sunt scoase din cuptor. Profitul creste acum, precum cozonacul. Efortul este insa rasplatit, iar cozonacii ies mai ceva ca la bunica acasa. Secretele rețetei sunt însă ținute secret. În plus, cozonacii sunt bio, pentru că nu conțin aditivi alimentari.

In aceasta perioada, brutaria din Urlați, livreaza mii de cozonaci. Preparatul traditional de Craciun ajunge în Ploiești, dar și în capitală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>