Menu

Social
CASĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

Tot vineri seara, un alt incendiu a distrus aproape în totalitate o gospodărie din comuna buzoiana Smeeni. A fost de ajuns ca proprietarul casei sa lipseasca preț de câteva minute din casă si sa lase un prosop pe soba încinsă, pentru ca flacarile sa cuprinda mai multe bunuri apoi toată locuinta. Nu au existat victime, însă pagubele au fost însemnate.

Incendiul devastator a izbucnit, vineri seara, în jurul orei 21.30, intr-o anexa a locuinţei săteanului din Smeeni. Proprietarul casei a lipsit preţ de câteva minute de acasă, timp în care a lăsat focul aprins în soba din camera unde locuia împreună cu soţia. Când a ajuns acasă, si-a gasit casa in flacari. Proprietarul a încercat să stingă flăcările cu zăpada şi cu câteva galeţi de apă, dar nu a reusit. Bărbatul reclamă că pompierii au intervenit la aproape o oră după izbucnirea incendiului.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperişul unei anexe a locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. În interior se aflau şi două butelii pline, care însă au fost scoase la timp de către pompieri. Din declaraţiile proprietarului, totul ar fi pornit de la un prosop lăsat la uscat pe soba încinsă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>