Menu

Social
INCENDIU LA PRIVEGHI

Tragedie fără margini la priveghiul unei femei din judetul Buzău. Soţul acesteia a ars de viu, iar fiul ei are arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, după ce un incendiu puternic le-a mistuit locuinţa. Cel mai probabil, vâlvătaia a izbucnit de la o lumânare aprinsa la capataiul femeii decedate şi s-a extins rapid în întreaga locuinţă. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările. Tragedia este acum anchetată de oamenii legii.

Întâmplarea incredibilă a avut loc vineri spre sâmbătă  noaptea, în comuna buzoiană Ulmeni, sat Clondiru de jos, La aceea ora, in casa femeii decedate se aflau două persoane care participau la priveghi. La un moment dat vecinii au auzit strigăte de ajutor, iar când au ieşit din case au văzut casa în flăcări. Soţul femeii decedate a încercat să scoată trupul neînsufleţit al femeii din casă, însă flăcările l-au înconjurat şi nu a mai avut scăpare. În schimb, fiul răposatei a reuşit să se salveze la timp, dar a fost transportat de urgenţă la spital, cu arsuri.

Dupa cate se pare, incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare. Până la sosirea pompierilor, vecinii au încercat să stingă focul însă flăcările erau mult prea mari.  Pompierii au intervenit  cu 3 autospeciale pentru singerea incendiului.

După ore bune, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia. Tragedia este acum anchetată de oamenii legii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>