Menu

Social
AJUTOARELE LUI MOS CRACIUN

Copiii cuminti primesc intotdeauna daruri de la Mos Craciun. O stiu si politistii din Buzău și Rm. Sarat, care au mers la mai multe familii nevoiase, ai caror copiii au rezultate bune la invatatura si au fost cuminti tot anul. Cadourile oferite celor mici daruri au fost achizitionate din donatiile facute de politisti.

În ajunul Crăciunului, polițiștii din municipiul Buzău au împărţit daruri unor copii sărmani. Alimente, obiecte de îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri au ajuns la cei care, poate că nu au mai primit niciodată vreun dar. Cadourile adunate sub pomul de iarnă de la sediul Inspectoratului de Politie Judetean au fost mutate în maşinile cu care cei trei Moşi s-au îndreptat către cei cărora le erau destinate.

Un alt Moş poliţist s-a îndreptat spre comuna Costeşti, unde mai multe familii cu copii trăiesc într-o sărăcie greu de imaginat. Si politistii ramniceni s-au transformat in ajutoarele lui Mos Craciun si au daruit alimente, dulciuri si fructe copiilor din 15 familii, cu posibilitati financiare reduse. Oamenii legii au mers din casa in casa alaturi de Mos Craciun si le-au facut celor mici surprize la care nu se asteptau. Politistii din Rm. Sarat organizeaza astfel de actiuni in fiecare an, cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru a oferi copiilor un strop de bucurie.

Toate darurile oferite în această perioadă copiilor din familii nevoiașe au fost cumpărate din donațiile făcute de polițiști.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>