Menu

Administrativ
PROPUS PENTRU REABILITARE

Dupa ani de asteptare, Colegiul National Alexandru Vlahuta, din Rm. Sarat, ar putea fi reabilitat cu fonduri de la Guvern. Reprezentantii Primariei au realizat un proiect ce va fi promovat spre finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala. Cladirea celei mai reputate unitati de invatamant din Rm. Sarat este declarata monument istoric.

Consiliul Local din Rm. Sarat s-a intrunit astazi intr-o sedinta extraordinara, pentru aprobarea a doua proiecte de hotarare, care vizeaza reabilitarea Colegiului National Alexandru Vlahuta. Alesii au aprobat documentatiile tehnico- economice si indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii ,,Reabilitare/Restaurare Colegiul National Alexandru Vlahuta,,  ce va fi promovat spre finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Reabilitarea Colegiul National Alexandru Vlahuta este absolut necesara. Unitatea de invatamant are nevoie de lucrari atat la structura de rezistenta a cladirii, cat si de reparatii majore. Toate acestea ar putea fi realizate in viitor, odata cu punerea in aplicare a noului proiect realizat de Primarie.

Eforturile autoritatilor din Rm. Sarat de a reablita Colegiul National Alexandru Vlahuta au inceput in urma cu ceva ani. In 2009, proiectul care viza obtinerea de fonduri europene pentru realizarea acestei investitii a fost depus la Agentia pentru Dezvoltare Sud-Est Braila, a fost declarat eligibil, insa nu a primit finantare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>