Menu

Social
DARURI DE LA COPII

Prin campania „Învață să dăruiești”, derulată de Grupul Media TV Sat, zeci de copii din Buzău vor avea un Crăciun mai frumos. Ieri, prezentatoarea emisunii Peștișorul de aur”, Karina Bechir, însoțită de echipa TV Sud Est, a mers cu jucării și dulciuri la șapte familii cu mulți copii din județul Buzău. Jucăriile, hăinuțele și dulciurile dăruite au fost strânse de copiii care participă la emsiunea Peștișorul de aur, de la TV Sud Est.

Surpriza neasteptata pentru zeci de copii sarmani din judetul Buzau. Prezentatoarea emisiunii „Peștișorul de aur”, de la TV Sud Est,Karina Bechir, a fost ieri ajutorul lui Moș Crăciun. Alături de echipa TV Sud Est, ea a mers în vizită la câteva familii din județul Buzau pentru a împărți daruri copiilor. Totul s-a desfasurat in cadrul actiunii „Donează o jucărie. Fii chiar tu Moș Crăciun” care face parte din campania „Învață să dăruiești”, a Grupului Media Tv Sat.

Dacă in 2013, au fost oferite cadouri unor copii din orașul Buzău și comuna Mărăcineni, anul acesta, jucăriile, hăinuțele și dulciurile au fost împărțite unor copii care provin din familii nevoiașe de pe raza comunelor Vernești și Vadu Pașii. Este vorba de cele sărace, cu mulți copii.Echipa Tv Sud Est a mers ieri cu daruri și la familia Șerban din Cândești care are 11 copii. In primăvară, tot prin intermediul campaniei „Învață să dăruiești”, ei au beneficiat de sprijinul postului TV Sud Est. Casa familiei Șerban a fost racordată la rețeaua de curent electric pe cheltuiala patronatului Grupului Media TV Sud Est. Acesta va fi acesta fiind primul Crăciun în care cei 11 micuți nu îl vor mai petrece la lumina lumânării. Toți membrii familiei Șerban au fost încântați de jucăriile și hăinuțele primite de la echipa Tv Sud Est.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>