Menu

Social
AGLOMERATIE INAINTE DE CRACIUN

Carne, aperitive, dulciuri, jucarii si haine. Acestea sunt produsele, care au ajuns cel mai des in sacosele ramnicenilor, care au iesit sa faca astazi ultimele cumparaturi pentru Craciun. Pe strazi a fost un adevarat furnicar, motiv pentru care politistii au ieșit in intersecţii pentru a decongestiona traficul.

Aglomerație s-a simtit peste tot la Rm. Sarat: de la drumul catre piata si hipermarketuri, la gasirea unui loc de parcare si pana la cozile de la casele de marcat. Cei mai multi oameni au cumparat astazi produsele necesare unei mese bogate. Aglomeratie a fost si in magazinele de jucarii, pentru ca in aceasta seara Mosul trebuie sa treaca pe la toti copiii cuminti.

Politistii atrag atentia tuturor ca in aceasta perioada hoții de buzunare, nu stau deloc cu mâinile în sân si profita de orice clipa de neatentie. In zilele de sarbatoare ce urmeaza nu va mai fi insa asa aglomerat mai ales ca cele mai multe magazine vor fi inchise. Mai mult, unele persoane vor pleca de Craciun la rudele de la tara sau la munte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>