Menu

Social
BĂTRÂNĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

O bătrână de 85 de ani din localitatea brăileană Ianca și-a pierdut viața, după ce butelia la care făcea mâncare a luat foc. Disperata, femeia a incercat sa scoata butelia afara din casa, dar flacarile au cuprins-o si pe ea. Focul a fost stins de vecini imediat, insa pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Femeia fusese vizitată de fiica ei, care locuiește la câteva case distanță. Aceasta îi înlocuise butelia  cu una nouă, însă i-a spus mamei să aștepte puțin până își aduce ochelarii de acasă pentru a-i monta și ceasul. După ce fiica a plecat spre locuința ei, bătrâna a încercat să monteze singură butelia, pe care apoi a verificat-o cu un chibrit aprins. Imediat au izbucnit flăcări, iar femeia, panicată, a luat butelia în brațe și a ieșit afară. Flăcările însă au cuprins-o, iar bătrâna a căzut în curte, fără suflare.

Un vecin a auzit țipete și a văzut flăcările, așa că a sărit cu o lopată și a aruncat zăpada pe butelie, reușind să o stingă fără că aceasta să explodeze. Pentru bătrână nu s-a mai putut însă face nimic, ea decedând la scurt timp după ce flăcările au cuprins-o. Trupul femeii a fost ridicat de Medicina Legală pentru efectuarea autopsiei, iar în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>