Menu

Social
CADOURI DULCI

Un maestru ciocolatier din Constanta sărbătoreşte dragostea aşa cum ştie mai bine, sculptând în ciocolată. Inimi mai mari, mai mici, cadouri care mai de care mai dulci sunt prezentate într-o expoziţie devenită deja tradiţională la malul marii, in aceasta perioada, cand este sarbatorita iubirea.  Expozitia este cu vanzare asa ca daca va tenteaza una dintre piese nu va ramane decat sa scoateti bani din buzunar si problema este rezolvata. Preturile varieaza intre 7 si 35 de lei.

Toţi cei care vor să-i facă o surpriză comestibilă iubitei sau iubitului pot alege dintr-o paletă foarte bogată de piese pe tema dragostei. Toate produsele sunt lucrate manual, de cofetari cu experienţă şi realizate sută la sută din ciocolată albă sau neagră. Pentru realizarea tuturor pieselor expuse, s-au folosit aproximativ 45 de kilograme de ciocolată. S-a lucrat două săptămâni şi jumătate, pentru că a fost nevoie de multă migală şi atenţie . Ciocolata este topită, apoi pusă în forme şi lucrată manual. Fiecare piesă este lipită cu atenţie.

Expozitia va ramane deschisa publicului larg pana la sfarsitul lunii. Asa ca daca nu sunteti adeptii Sfantului Valentin si il sarbatoriti mai degraba pe autohtonul Dragobete, mai aveti inca timp sa ii cumparati o surpriza dulce, persoanei iubite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>