Menu

Social
PREPARATE ,,DE-A GATA,,

Romanii prea ocupati sa gateasca pentru Craciun au ales sa comande preparate traditionale la bucataresele dispuse sa gateasca contracost. Acestea au o gama variata de bunatati, cu care ademenesc clientii, iar cele mai cautate produse sunt toba, lebarul si carnatii, dar si cozonacul si prajiturile de casa.

In bucatariile celor care pregatesc mancaruri traditionale contracost, s-a lucrat la foc continuu in ultimele zile. Bucataresele si ajutoarele lor au avut de onorat zeci comenzi, de la aperitive traditionale pana la cozonaci si prajituri. Femeile sunt incantate de oferta celor care vin in ajutorul lor in preajma sarbatorilor. Unele spun ca nu au timp sa gateasca, altele chiar recunosc ca nu se prea pricep in bucatarie.  Ultimele comenzi pentru masa de Craciun au fost trimise astazi celor care si-au dorit sa aiba pe masa preparate gatite ca la mama acasa, dar si celor care sunt prea ocupati sa stea in bucatarie.

La Rm. Sarat, un platou cu preparate traditionale, precum toba, lebar, carnati, piftie, dar si alte produse, costa 50 de lei. Pretul unui cozonac porneste de la 25 de lei, iar un platou cu prajituri, pentru 8 persoane, costa 40 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>