Menu

Social
TAVAN DESPRINS ÎN TIMPUL OREI

Panica printre elevii unei clase de la o scoala din Braila,  dupa ce o bucata de tencuiala de pe tavan s-a desprins si a cazut chiar in timpul orelor. In clasa erau 30 de copii de clasa a cincea si profesoara. Din fericire,  tencuiala a cazut pe catedra, moment in care dascalul se plimba printre banci.  Copiii au fost imediat evacuati si la fata locului a fost chemata o firma de constructii pentru a evalua situatia si a verifica si restul claselor.

Cei 30 de elevi erau in plina ora de engleza, cu profesorul care este si directorul adjunct al scolii. La un moment dat, cu totii au vazut cum mai multe bucati de tencuiala se desprind din tavan si cad pe catedra si pe scaun. Resturile de moloz s-au imprastiat prin toata clasa. Imediat, copiii au fost scosi din clasa, iar incidentul a fost adus la cunostiinta conducerii unitatii dar si a  Inspectoratului Scolar. Elevii au fost mutati in alta clasa, pentru a-si desfasura restul orelor.

La fata locului a fost chemata o firma de constructii pentru a evalua starea tavanelor din scoala si pentru a  face o evaluare in privinta reparatiilor care se impun. Conducerea scolii spune ca ultima data clasa respectiva a fost renovata acum   5 ani, iar la inceputul anului scolar, muncitorii angajati ai scolii au verificat clasele,  inclusiv  tavanele.

Conducerea scolii asteapta evaluarea firmei de constructii pentru a vedea daca problema a fost doar in aceasta clasa sau este extinsa si in restul scolii, urmand ca in cel mai scurt timp sa demareze procedurile pentru reparatiile care se impun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>