Menu

Politic
SUSPECT ÎN NOI DOSARE

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu s-a intors din nou in fata procurorilor anticoruptie. Astazi a aflat ca este suspect in  alte trei dosare,  in cadrul carora s-a inceput urmarirea penala pentru mai multe infractiuni, principala fiind abuz in serviciu. Doua dintre dosare fac referire la activitatea Regiei Judetene de drumuri.

Mai exact fostul presedinte ar fi platit diverse sume in mod ilegal catre Regia Judeteana de Drumuri in vederea realizarii unui program de drumuri in judet si acordarii unei subventii catre aceeasi regie. Este vorba de fapte petrecute in perioada 2010-2013.

Al treilea dosar se refera la achizitia si plata unor servicii de publicitate catre o firma privata. Prejudiciul este de ordinul zecilor de milioane de lei, deoarece este vorba de plati facute pentru realizarea unor drumuri din judet,  iar in astfel de cazuri cheltuielile sunt mari. Avocatul lui Nicusor Constantinescu a declarat ca procurorii DNA sustin ca lucrarile fie nu s-au realizat in mod corespunzator , fie nu s-au realizat deloc, iar in unele cazuri nu exista nici documente justificative in acest sens.

Nicusor Constatinescu nu a declarat nimic in fata procurorilor insa la iesirea de la DNA a rabufnit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>