Menu

Administrativ
ȘI-A PĂSTRAT POSTUL

Spitalul Municipal Rm. Sarat are manager pentru o perioada de inca 3 ani! In urma concursului desfasurat, marti, 14 februarie, functia de conducere a fost ocupata de juristul Adrian Danielescu, aflat la al treilea mandat. Acesta a fost singurul candidat inscris la concursul pentru functia de manager.

In luna ianuarie, ca urmare a expirarii mandatului managerului Adrian Danielescu, Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal Rm. Sarat a scos la concurs cel mai important post din cadrul unitatii medicale. Desi au existat numeroase zvonuri cu privire la persoanele care vor sa ocupe aceasta functie, la finalul sesiunii de depunere a dosarelor, doar un singur candidat s-a inscris la concurs. Este vorba despre actualul manager, juristul Adrian Danielescu, care si-a dorit sa continue activitatea in functia de conducere a unitatii medicale. Marti, acesta a sustinut proba scrisa a concursului, iar la cererea sa in aceeasi zi a trecut si prin proba de sustinere a proiectului de management. La proba scrisa, Adrian Danielescu a obtinut nota 9,7, iar la cea de prezentare a proiectului, 9,9. Acesta si-a adjudecat functia de manager al Spitalului Municipal Rm. Sarat, cu o medie finala de 9,8, iar pentru o perioada de inca 3 ani va conduce unitatea medicala.

Adrian Danielescu se afla la al treilea mandat, iar printre principalele sale obiective se numara finalizarea modernizarii unitatii medicale si mentinerea acesteia fara datorii, la fel ca si pana acum.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>