Menu

Administrativ
OBIECTIVE PE 2017

Buna functionare a Primariei si a institutiilor subordonate, finalizarea retelei de electrificare din Bariera Focsani si asigurarea fondurilor necesare pentru desfasurarea proiectelor europene. Sunt principalele obiective trasate de autoritatile din Rm. Sarat, care au finalizat fundamentarea bugetului pentru anul 2017. Proiectul de buget a fost postat deja pe site-ul Primariei, astfel incat sa poata fi analizat de toti cei interesati.

Autoritatile din Rm. Sarat au lucrat la fundamentarea bugetului pentru anul 2017 inca din luna decembrie a anului trecut. Recent, reprezentantii Primariei au finalizat proiectul de buget si l-au postat pe site-ul institutiei pentru a fi analizat de toti cei interesati. Autoritatile au stabilit principalele obiective pe care le au in plan pentru anul acesta.

 Autoritatile din Rm Sarat au in vedere si racordarea la utilitati si imprejmuirea gradinitei din cartierul Bariera Focsani, dar si asigurarea fondurilor necesare pentru desfasurarea proiectelor europene. Proiectul de buget urmeaza sa fie discutat intr-o sedinta de consiliu local, alesii urmand sa-si exprime votul cu privire la acesta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>