Menu

Social
INCENDIU PUS LA BISERICĂ

A fost panica seara trecuta la Constanta,  dupa ce un incendiu a izbucnit la o biserica din oras. Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat lacasul de cult este construit din lemn. Trei autospeciale de pompieri au fost trimise la fata locului insa,  din fericire a fost vorba doar de un incendiu minor. Acum preotii isi pun intrebarea daca nu cumva focul a fost pus intentionat , tinand cont ca langa biserica a fost gasita o punga murdara de motorina,  iar peretii fusesera si ei stropiti.

Doar ce se lasase intunericul cand s-a dat alarma. La 112 cineva a anuntat ca la biserica Sfantul Mina din Constanta a izbucnit un incendiu in zona altarului. La fata locului au fost trimise trei masini de pompieri. Din fericire incendiul a fost repede lichidat. Nu fusese vorba de foc izbucnit in altarul bisericii , ci mai degraba de unul pus intentionat de cineva.  Cel putin aceasta a fost prima concluzie a pompierilor, dupa ce au verificat intreagul lacas de cult.

De cum au aflat ca biserica este in pericol, enoriasii au venit intr-un suflet ca sa vada ce s-a intamplat. Construita in stil autentic maramuresan, cu o suprafata de 263 de metri patrati si o turla de 42 de metri, biserica de lemn, asa cum mai este ea cunoscuta, este considerata a fi una dintre cele mai mari din tara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>